Publicaties

Het traject van geconnecteerd transformeren.

Ons traject ondersteunt mensen, teams en organisaties bij de transformatie van denken naar doen. En dat vraagt aandacht, een kernbegrip bij Linkx.
Het traject van geconnecteerd transformeren

Het traject van geconnecteerd transformeren bestaat uit 6 stappen. Het model beschrijft de in te vullen ‘beelden’ en de te nemen stappen die de ontwikkeling van de mens, het team of de organisatie faciliteren. Het doel is effectiviteit in leiderschap en eigenaarschap bij de mensen en de teams mogelijk te maken en te bevorderen.

Zonder doel geen focus en dus geen effectiviteit. Het traject van geconnecteerd transformeren ondersteunt je bij de overgang van ‘denken’ naar ‘doen’. Dit traject is vanuit de praktijk opgezet als een lineaire ontwikkel oefening, die je zowel op individueel, team- als organisatieniveau kunt doorlopen. Het woord ‘beeld’ in de eerste 3 stappen is bewust gekozen, omdat een beeld iets is, wat we kunnen verbeelden afhankelijk van onze bril, en dat een zekere vastheid insinueert. De laatste 3 stappen zijn iets meer fluïde, want meer afhankelijk van onze blik op en het fluïde karakter van de realiteit.

Business & culture transformation
You learn nothing
from life, if you think
you are right all the time.
Learn how.
Link up with Linkx.
Eén keer per maand zorgen we voor schwung in uw inbox met zorgvuldig uitgekozen inspiratie, boeiende knowhow en updates rond leiderschap en transformatie.

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Schrijf je in