Publicaties

Waarom aandacht de essentie is.

Bieke Van Gool pleit voor een kwaliteitsvolle vorm van aandacht. Hét naslagwerk voor wie succesvol wil werken aan leiderschap.
  • Hoe ontwikkel je je leiderschap?
  • Hoe connecteer je in tijden van deconnectie?
  • Hoe creëer je meer impact op je omgeving?

Onze hybride wereld is boeiend en rijk, maar ook complex en disruptief. Managers zijn al langer niet meer in control. De COVID pandemie deed een nieuw normaal ontstaan, dat bepalend werd voor een nieuwe geest en afspraken rond samenwerken, leidinggeven en communiceren.

Een onvoorspelbaar veranderende context vraagt om aanpassen en schakelen in functie van het doel. Dat vraagt om leiderschap, keuzes en moed. Bewust inzetten op focus of verbinding om objectieven te bereiken. Met de dynamiek van geconnecteerd leiderschap en de bijbehorende modellen creëer je een context waarin mensen, teams en organisaties de gepaste progressie kunnen maken.

Waarom AANDACHT de essentie is nodigt uit tot besluitvaardigheid en het benutten van de kansen die zich aandienen voor een duurzame toekomst. Dit boek pleit voor een kwaliteitsvolle vorm van aandacht die jouw, en daarmee ook onze, werkelijkheid bepaalt.

‘Bieke beschrijft op een krachtige, duidelijke manier waarom Aandacht essentieel is. Een mooi naslagwerk voor eenieder die in deze uitdagende tijden stappen wil maken in zijn of haar leiderschap. Tegelijkertijd prikkelt ze de lezer om zelf tot actie te komen en gezamenlijk successen te boeken.’ - Roland Briene, Commercial Director Damen Naval

Connected leadership
You learn nothing
from life, if you think
you are right all the time.
Learn how.
Link up with Linkx.
Eén keer per maand zorgen we voor schwung in uw inbox met zorgvuldig uitgekozen inspiratie, boeiende knowhow en updates rond leiderschap en transformatie.

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Schrijf je in