We rise by lifting others.

Connectie als drijfveer voor impact, groei en succes.

Om duurzame impact te realiseren, moeten leidinggevenden en teams in eerlijke verbinding staan met zichzelf, met anderen en hun omgeving. Geconnecteerd leiderschap is de voorwaarde om constructief samen te werken en succesvol te groeien in deze snel evoluerende hybride wereld. Linkx synchroniseert en transformeert uw leiders en teams door denken en doen, door inzicht en acties. Wij tillen uw management naar the next level, zodat ze veerkrachtige, performante teams kunnen bouwen. #impact

Geconnecteerd leiderschap.

Geconnecteerde leiders.

 

Sterk leiderschap is de versneller van innovatiekracht en wendbaarheid binnen een succesvolle organisatie. Leiders hebben een cruciale rol in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent. Ze zetten de lijnen uit voor een duurzame toekomst en bepalen mee het succes van een organisatie.

Wilt u uw leiderschap vergroten in deze snel veranderende hybride wereld? Samen ontwikkelen we meer persoonlijke impact, zonder hiërarchische macht uit te oefenen. We leren daadkracht tonen, maar handelen vanuit een gevoel voor context.

Linkx haalt alles uit uw leiderschapspotentieel door coaching, advies, intervisie en opleidingen op maat. #personaldevelopment

Ontdek ons aanbod voor leiders >>

Geconnecteerde teams.

 

Succesvolle teams connecteren en communiceren in alle vertrouwen. Ze begrijpen elkaars behoeftes en voorkeuren, talenten en valkuilen, kennis en kunde. Met deze inzichten gaan ze aan de slag om de juiste acties te nemen met de juiste m/v/x op de juiste plaats. Ze beslissen om samen succesvol te zijn.  

Wilt u het volle potentieel van uw teams benutten? Samen realiseren we een ontwikkelingstraject afgestemd op de noden en vragen van uw teams. Wat leeft er echt? We zorgen dat de prioriteiten (h)erkend en aangepakt worden.

Linkx werkt met, naast en in uw team om een vooraf afgesproken en gezamenlijk doel te bereiken. #sharedresults

Ontdek ons aanbod voor teams >>

Benieuwd naar onze webinars en open opleidingen?
Een keynote rond geconnecteerd leiderschap?