Choose to transform.

Aandacht als tool voor organisatie- en cultuur-transformatie.

Aandacht leidt tot connectie en connectie leidt tot impact. Effectieve organisaties bestaan uit sterke teams vol geconnecteerde mensen die denken en doen om samen doelen te bereiken. Wilt u uw managers en teams klaarstomen voor een duurzame toekomst? Staat uw bedrijf voor een uitdagende transformatie? Linkx zorgt voor meer inzicht, meer connectie en meer engagement. Zo kan u transformeren van oude naar nieuwe denkkaders en positieve veranderingen realiseren. #aandacht

organisatie- en cultuurtransformatie.

Een sterke bedrijfsvisie.

Hoe zorgt u ervoor dat iedereen – top-down en bottom-up – doordrongen is van de missie, visie en strategie van uw bedrijf? Alles start bij het aligneren, synchroniseren en connecteren in de breedte en in de diepte. We vertrekken vanuit de behoeftes, belangen en intenties van de leider(s) en linken deze op een effectieve manier aan die van de teamleden.

Linkx ondersteunt medewerkers, teams en organisaties bij de transformatie van oude naar nieuwe denkkaders, volledig ‘in sync’ met uw bedrijfsvisie.

Ontdek ons aanbod >>

Een stevige bedrijfscultuur.

Hoe creëert u een positieve cultuur en een groeimindset? Hoe bewegen we uw mensen richting nieuwe doelen? Met onze expertise in neurowetenschap en het menselijk gedrag, realiseren we positieve veranderingen op basis van onderlinge connecties. Want individuele medewerkers worden krachtiger als ze zich verbonden voelen met het geheel.

Linkx legt de link tussen oorzaak en gevolg, cultuur en gedrag, werkwijzen of processen. Wij helpen uw bedrijfscultuur positief en duurzaam ontwikkelen.

Ontdek ons aanbod >>

Benieuwd naar onze webinars en open opleidingen?
Een keynote rond geconnecteerd leiderschap?