Podcasts

Ode aan de hr-consultancy i.s.m Antwerp Management School.

AMS-professor Peggy De Prins en docente Bieke Van Gool bestrijden mythes rond HR-consultancy.

Met deze podcast, bestaande uit 4 afleveringen, brengen Prof. Dr. Peggy De Prins (AMS) en Bieke Van Gool (Mis-S) een ode aan de duurzame HR-consultancy. Telkens staat er 1 ‘must have’ centraal. Het doel? Studenten, professionals en opdrachtgevers inspireren en inzichten aanreiken die hen helpen om duurzame partnerschapsrelaties uit te bouwen.

Als je de vier must haves uit de podcasts erkent en toepast in de praktijk, wordt duidelijk dat HR-consultancy een eervol metier is met bijzonder veel toegevoegde waarde voor de klant en de business én ook een metier waarin met heel veel HR-passie en voldoening kan worden gewerkt.

Centrale vraag: wanneer en waarom werkt HR-consultancy in de praktijk? En nog: Wat maakt HR-consultancy tot een eervol metier?

  • Sessie 1: “Nee, consultants en werkgevers zijn niet fake.” AMS-docenten Peggy De Prins en Bieke Van Gool bestrijden mythes rond HR-consultancy.
  • Sessie 2: “Nee, consultants zijn geen meelopers.” AMS-docenten Peggy De Prins en Bieke Van Gool bestrijden mythes rond HR-consultancy.
  • Sessie 3: “Nee, consultants denken niet dat ze alles kunnen.” AMS-docenten Peggy De Prins en Bieke Van Gool bestrijden mythes rond HR-consultancy.
  • Sessie 4: “Nee, consultants vertellen wel iets nieuws.” AMS-docenten Peggy De Prins en Bieke Van Gool bestrijden mythes rond HR-consultancy.
Sustainable growth
You learn nothing
from life, if you think
you are right all the time.
Learn how.
Link up with Linkx.
Eén keer per maand zorgen we voor schwung in uw inbox met zorgvuldig uitgekozen inspiratie, boeiende knowhow en updates rond leiderschap en transformatie.

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Schrijf je in